Péter Szabó Szilvia
iTunes

 

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉS

2017.08.25. 19.00  Sajógalgóc (A)
2017.08.26. 20.00  Szekszárd (ÉLŐ)
2017.09.02. 20.00  Kék (A)
2017.09.08. 22.00  Szigetvár (ÉLŐ)
2017.09.09. 16.00  Albertirsa (A)
2017.09.09. 21.00  Dombegyház (ÉLŐ)
2017.09.10. 21.00  Apagy (A)
2017.09.16. 18.00  Balástya (A)
2017.09.16. 21.00  Kunszentmárton (ÉLŐ)
2017.09.20. 20.00  Budapest, Hungexpo (ÉLŐ)
2017.09.23. 17.30  Cegléd (A)
2017.10.01. 19.00  Dunakeszi (ÉLŐ)

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

BORS/Lilla magazin

A BORS naplilap mai mellékletében, a Lilla magazin címlapján Szilvi köszön ránk vissza. Az újságban két oldalas interjút olvashatunk vele, melyben mesél például az új lemezről. Szilvi elárulta, az új dalokon Harmath Szabolccsal és Valla Attilával (a NOX albumok zeneszerzője és szövegírója) dolgozik, az album megjelenésének időpontját egyelőre nem lehet tudni.

Péter Szabó Szilvia másképp ragyog a színpadon
  
Kerek évfordulót ünnepel idén Péter Szabó Szilvia, tizenöt éve van a zenei pályán. A gyönyörű énekesnő édesanyaként már másképp ragyog a színpadon.
 
A jubileumi évben a turnézás mellett nagylemez is készül, amivel az előadó visszatér a gyökereihez. Erről beszélgettünk interjúnkban.
 
Jó érzés adni a közönségnek
- Pontosan tizenöt éve van a zenei pályán, amit jubileumi turnéval is ünnepel. Hogy látja, miben változott leginkább a színpadon a kezdetek óta?
- Nehéz erre válaszolni. Úgy gondolom, mindenki minden egyes apró momentumtól változik egy kicsit, nem vagyunk ma ugyanazok, akik tegnap voltunk - ez valamelyest a színpadi létre is igaz. A legnagyobb változást számomra biztos, hogy a kislányom születése hozta. Anyaként színpadra állni teljesen más érzéseket is hozzáad az egészhez.
 
2017.07.28. 10:42

Együtt turnézik a kislányával - Story magazin

Szilviről és kislányáról mostanában több újságban is olvashattunk cikket. Ezúttal a Story magazinnak adott interjút az énekesnő. Szilvi elárulja, Emma hogy éli meg az utazást, mesél mindennapjaikról és a jövőbeli terveiről is.

 
Együtt turnézik a kislányával
 
Amikor Emma még a pocakjában volt, Szilvi pontosan tudta, hogy a 2017-es esztendő fordulópont lesz számára. Hisz nem csupán édesanya lett, idén ünnepli énekesi pályafutása 15. évforulóját. A jubileumnak a kislánya is részese, már a színpadon is voltak együtt.
 
- Tudtam, mit vállalok, amikor a zenekarral kitaláltuk, hogy idén országjáró turnéra indulunk - mondja Péter Szabó Szilvia. - Egy dologgal nem számolhattam: vajon a kislányom miként viseli a jövést-menést. Elvégre hetente több este is szólít engem a kötelesség, különösen a nyári fesztiválszezonban. Eleve úgy terveztem, hogy ahova csak lehet, magammal viszem Emmát, de azt álmomban sem mertem remélni, hogy ennyire fogja élvezni a nyüzsgést.
 
2017.07.27. 08:31

Szigligeti koncert

Szilvi és zenekara szombat este a szigligeti várban varázsolták el a közönséget egy akusztikus koncerttel. Az énekesnő két meglepetéssel is kedveskedett: a Tűztánc és a Somewhere in the world tonight is elhangzott, ami korábban nem szerepelt a dallistában. Ráadásként a Most múlik pontosan című dalt adta elő, és kérte a közönséget, hogy mindenki menjen közelebb a színpadhoz, így még különlegesebb volt az előadás.

Dallista:

01. Szeretem
02. Százszor ölelj még! - VIDEÓ
03. Egyszer még
04. Csak játssz!
05. Ébredj fel!
06. Somewhere in the world tonight - VIDEÓ
07. House of the rising sun
08. Akkor szép az erdő - VIDEÓ
09. Oly távol vagy tőlem
10. Túl a Varázshegyen - VIDEÓ
11. Az éj után
12. Tűztánc - VIDEÓ
13. Forogj világ!
14. Most múlik pontosan (ráadás)

   

További fotók ->

2017.07.26. 12:30

"Az anyaság megváltoztatta a lelkem"

A ma megjelent Meglepetés címlapján Szilvi és kislánya, Emma mosolyog ránk vissza. Az újságban egy két oldalas interjút olvashatunk, az énekesnő az anyaságról mesél. Szó esik a babamasszázsról, a sportról és természetesen a zenei karrierről is.

"Az anyaság megváltoztatta a lelkem"
 
Péter Szabó Szilvia és bájos kisbabája, Emma minden pillanatot élvez, amit együtt töltenek!
 
Tele van a nyári koncertnaptára, lemezt készít, emellett pedig babázik Péter Szabó Szilvia. Mint mondja, életének ez az időszaka nem a pihenésről, legfőképp nem a sok alvásról szól, ennek ellenére nagyon boldog. Hiszen pájával és kislányukkal igazi családdá váltak.
 
Kislányát megnyugtatja a hangja
- Emmus lassan nyolc hónapos lesz, és mára természetesen kialakult a közös napi rutinunk, harmonikus családdá váltunk - újságolja örömmel az énekesnő. - Persze vannak nehézségek, amelyeken át kell evickélni napról napra, de ez is vele jár. Igyekszem mindent a lehető legjobban csinálni Emma körül, és bevallom, bizonyos helyzetekben még tapasztalatlan vagyok.
 
2017.07.20. 14:31

Fanny

Exkluzív interjú! Szilvi a Fanny című lapnak nyilatkozott karrierjéről, kapcsolatáról és kislányáról. 

"A lányom mindenek felett és előtt áll"
 
Tavaly teljesült egy régi vágya: anya lett. Péter Szabó Szilvia számára azóta a kislány áll az első helyen, mégsem érzi úgy, hogy komolyan megváltozott volna az élete, mert mint mondja, minden olyan természetes számára...
 
- Tizenöt éve állsz a színpadon. Mit jelent neked ez a szám?
- A jubileum alkalmából országjáró turnét tartok, év végére pedig egy új lemezzel készülök, és egy nagykoncerttel is szeretnék ünnepelni. Büszkeséggel tölt el, hogy ennyi ideje a színpadon, a szakmában vagyok. Akadt ugyan egy kis angliai és ausztráliai kitérőm, de ott is énekeltem. Hihetetlenül jó érzés, hogy az elmúlt tizenöt esztendőm arról szólt, hogy egy kis mosolyt, pozitív érzés, vígaszt nyújtsak az embereknek a színpadról ebben a stresszes világban. Régebben mindig azt mondtam: olyan vagyok, mint egy csap, ami, ugye, arra szolgál, hogy a vizet közvetítse oda, ahova kell. Ha befognánk, és nem tudna kifolyni belőle a víz, felrobbanna. Nagyon sokszor éreztem magam így, ebben a robbanásközeli állapotban, amikor hosszabb ideig nem énekelhettem. Kiskorom óta bennem van, hogy szeretnék közvetíteni valami tartalmasat az embereknek.
 
2017.07.17. 13:51