Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

 

FELLÉPÉS:

2017.12.10. 19.00  Gyöngyös (A)
2017.12.15. 18.30  Mosonmagyaróvár (A)
2017.12.30. 18.00  Gyál (A) 

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

RTL KLUB

Szilvi és Emma az RTL KLUB Story Extra című műsorában szerepeltek. Az énekesnő most először mutatta meg kislányát tévéstábnak, korábban ugyanis csak fotókon láthattuk őt. Szilvi mesél boldogságáról és kettejük kapcsolatáról.

A videót a képre kattintva megnézhetitek.
Lejátszáshoz a kattints a "play" gombra, a 30 másodperces reklám után az interjú automatikusan elindul.

2017.08.16. 08:00

Sényői koncert

Szilvi és zenekara tegnap délután Sényőn lépett fel. Az akusztikus koncertről készült pár fotó, melyeket a galériában megnézhettek.
Forrás: szon.hu

Ha szívesen megosztanád másokkal is a koncerten készült fotóidat és videóidat, várjuk felvételeid a szilva96hungary@gmail.com címre illetve a Szilva96 Facebook oldalára!


   

További fotók ->

2017.08.13. 11:31

Babablog

Mint tudjátok, Szilvi márciusban blogot indított, melyben érzéseit, gondolatait írja le. Ugyan a blogban május óta nem volt friss bejegyzés, most egy másik internetes naplót találtunk, ami az anyaságról szól április óta. Az énekesnő azokról a termékekről is ír, amelyek nagy segítséget nyújtanak Emma nevelésében, mint például a légzésfigyelő vagy az etetőszék.

A sport babakocsi kiválasztása
 
Megközelítőleg fél éves lehetett Emmus, amikor észrevettem, hogy mennyire elkezdte érdekelni a külvilág, amikor babakocsiztunk. Ezzel egy időben elkezdett próbálkozni a felüléssel is, és elkezdtünk nagyon sokat menni mindenfelé a picúrral.
Ez a három dolog egyben egyértelművé tette számomra, hogy itt az ideje egy sport babakocsinak. Valami olyannak, ami kicsire csukható és könnyű. A kezdeti babakocsi szettünknek volt ugyan sport része is, de sajnos az nagyon nagy és nagyon nehéz. Elkezdtem keresgélni, nézelődni, hogy milyen kocsi lenne a legmegfelelőbb a számunkra. Lapra csukhatót szerettem volna és a milliónyi szebbnél szebb kocsi közül volt is elképzelésem, mégis jobbnak láttam hozzáértő segítséget kérni. Lehet, hogy magamtól nem ezt a kocsit választottam volna, de megint csak győzött a szakértelem a Mini-Manóban.
Egy Valco Baby Snap4 babakocsit választottam. Több érv is mellette szólt. Az első és legfontosabb, hogy nagyon könnyű. Mindössze 5-5.5kg körül van és pillanatokat alatt, könnyen nyitható, csukható. A kupolája hatalmas, zipzárral bővíthető és UV szűrős. Fokozatmentesen állítható és teljesen fekvő pozícióba dönthető a háttámlája. Én sokkal masszívabbnak érzem, mint az esernyő babakocsikat. Azt is kipróbáltam a boltban, de valahogy ehhez az én szívem jobban húzott. A kerekei is viszonylag nagyobbak, így a lépcsők sem jelentenek semmilyen akadályt. Ami még pozitívum a számomra, hogy nagyon jó fogása van.
Becsukott állapotban egy kis fogantyú és egy hosszú vállvédős pánt is a segítségemre van. Előfordult például, hogy kettesben olyan helyre mentem Emmával, ahol a 2. emeletre kellett felmennünk, és nem volt lift. Könnyen kikaptam őt a kocsiból, a másik kezemmel összecsuktam a kocsit, a vállamra akasztottam és felsétáltunk az emeletre. Nem láttam még egy olyan kocsit, amivel ezt meg tudtam volna csinálni. Női szemmel még az is tetszett benne, hogy cserélhető a kupolája, éppen milyen hangulata van az embernek, olyan színben használható.
Egy szó mint száz... Nagyon jól ajánlottak nekünk ismét, és egyáltalán nem bántam meg, mert tudom, hogy ezt a kocsit nem fogjuk egyhamar lecserélni.
 
2017. augusztus 5.
Péter Szabó Szilvia
 
 
2017.08.11. 11:37

Szentgál, Márkó - koncertfotók és videók

Szilvi és zenekara tegnap két akusztikus koncertet adtak Veszprém megyében. Szentgálon és Márkón is nagy szeretettel fogadták az énekesnőt és csapatát. A fellépésekről természetesen fotók és videók is készültek, amelyeket most meg is nézhettek.

Fotók:

2017.08.05. Szentgál

   

További fotók ->


2017.08.05. Márkó

   

További fotók ->


Videók:

 

Szeretem | Egyszer még | Túl a Varázshegyen | Oly távol vagy tőlem | Az éj után | Most múlik pontosan

 

2017.08.06. 17:20

hot!

A ma megjelent hot! magazinban egy rövid interjút olvashatunk Szilvivel. Az énekesnő balatoni nyaralásukról és Emmáról mesél.

Külön szobában alszik a kislánya
 
A Balatonon piheni ki az egész év fáradalmait a bájos énekesnő és kislánya. Emma egyre jobban felfedezi az őt körülvevő világot, boldog mamája pedig elmesélte, hogyan telnek mostanában a napjaik.
 
Már nyolc hónapos az énekesnő kislánya. Mellette is rengeteget koncertezik Péter Szabó Szilvia, aki idén ünnepli a 15 éves előadói jubileumát, és ez alkalomból év végén megjelenik az új nagylemeze. Az albumon Szilvi visszatér a gyökereihez.
 
 
2017.08.03. 20:48