Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

FEM3 Café

Szilvi ma délelőtt a FEM3 Café vendége volt. Az énekesnő elmesélte, mit jelent számára az ÉBREDŐ, melyek voltak ébredésének, kiteljesedésének legfontosabb szakaszai. Itt említette párja megismerését, várandósságát, kislánya születését, és az új albumot.

A műsorvezetők arról faggatták, pontosan mikor jelenik meg a lemez. Szilvi titokzatosan annyit árult el, hogy február második felében már kapható lesz a boltokban. Az énekesnő nagyon izgatott, és alig bírja magában tartani a korong körüli információkat, ezért úgy döntött, a héten megosztja velünk az új dalok címét, a teljes dallistát. Külön kiemelte, hogy figyeljük közösségi oldalait, hiszen ott tájékoztatja a rajongókat a részletekről.

Szóba került még Emma is. Szilvi elmesélte, hogy kislánya riszálja magát az új dalok hallgatása közben, ám ha személyesen énekel neki, rögtön elalszik. 

Berki Krisztián megígértette az énekesnővel, hogy a lemezmegjelenéskor énekel majd nekik a FEM3 csatornán. Szilvi azzal búcsúzott, hogy dupla dalpremierrel és videoklippel készülnek, a kisfilmben pedig láthatunk majd minden dalszerzőt.

A beszélgetést az alábbi videón visszanézhetitek.

2018.01.31. 15:25

Visszatér a NOX-hoz Péter Szabó Szilvia

Folyamatosan érkeznek a hírmorzsák Szilvi új lemezével kapcsolatban. Az énekesnő majdnem mindennap kedveskedik közönségének egy-egy új fotóval, vagy néhány soros dalszöveg részlettel a vadonatúj dalokból.  Most a Vasárnapi Blikknek  is nyilatkozott az új albumról, a zenekarában történő változásokról és az idei turnéról.

Visszatér a NOX-hoz Péter Szabó Szilvia
 
Az énekesnő 2016-ban szült, most új albumot készített.
 
Péter Szabó Szilvia boldogabb, mint valaha. Anyai teendői mellett lázasan készül új albuma bemutatására, amelyen több, mint egy évig dolgozott. Az énekesnő elmondása szerint megtalálta az egyensúlyt a fellépések és az anyaság között, de mindig számíthat édesanyjára, illetve párja anyukájára is. 

Tovább a teljes cikkhez ->
2018.01.27. 07:31

Új blogbejegyzések

Ahogy arról már tavaly nyáron beszámoltunk, Szilvi babablogot vezet, amelyben az anyaságról ír. Nemrég két új bejegyzéssel bővült az internetes napló, most ezeket is elolvashatjátok.


Nosiboo segít az orrszívásban

Ahogy beköszöntött a hideg és esős téli idő, a kislányom náthás is lett. A fogzással egy időben jött, ezért a két dolog együtt sajnos nagyon megnehezítette a könnyed légzését.

Végtelenül sajnáltam őt, főleg éjszaka, mikor nem tudott tőle aludni. Sajnos amikor aludt, akkor is hallottam, hogy mennyire tele van a kis orra.

Tovább ->

2018.01.19. 14:31

Reggeli

Szilvi ma a Reggeli című műsor vendége volt. Az énekesnőt szinte teljes adásidő alatt láthattuk, hiszen főzött is a műsorvezezőknek. Aki lemaradt az adásról egy rövid összefoglalót olvashat a beszélgetésről, vagy visszanézheti az interjút. 

Ami talán a legizgalmasabb és aktuálisabb a rajongók számára, az az új album! Szilvi elmondta, hogy a korong február második felében jelenik meg. Az énekesnő elárulta, hogy több, mint egy évig íródott, úgy érzi, a legjobban sikerült lemeze lett. A műsorvezetők arról érdeklődtek, lesz-e videokip? Szilvi válasza természetesen igen volt, és elmondta, hogy a kisfilm mellett dupla dalpremierrel is készülnek!

Szó esett az idei turnéról is. Az énekesnő lelkesen beszélt arról, hogy 2018-ban nagyon sok koncert lesz, nemcsak idehaza és szomszédos országainkban, de terveik szerint Koppenhágában is fellép majd a csapat. Gulyás Ferenc, aki népi hangszerekért felelős, és a NOX-ban is játszott, visszatér Szilvi zenekarába, és részt vesz a turnén.

A műsorvezetők arról is kérdezték Szilvit, hogy milyen volt Ausztráliában és Londonban. Az énekesnő kedvesen válaszolt az érdeklődésre. Elmesélte, mi mindennel foglalkozott távolléte ideje alatt, valamint, az ausztrál konyháról is nyilatkozott.  

Apropó konyha... Szilvi nemcsak beszélgetett, újra megcsillogtatta főzőtudományát is. Azt a feladatot kapta, hogy készítsen hamburgert. Az énekesnőnek ez kihívás volt, megtudtuk, hogy sosem csinált még. Bár szereti a gyorsételeket, ritkán fogyaszt belőlük, igyekszik jobban figyelni a táplálkozásra. Elmondta, nagyon szereti a halat, és hozzá szívesen választ könnyű köretet, mint például a barna rizs, vagy a saláta.
Az adás második felében a műsorvezetők megkóstolták az énekesnő által készített hamburgert, Szilvinek sikerült legnyűgöznie őket.

Video a képre kattintva. 

2018.01.12. 10:35

Makói koncertfotók

Szilvi és zenekara a 2018-as évet Makón kezdte, ahol egy akusztikus koncerttel kedveskedtek a közönségnek. A fellépésről készültek fotók, amelyeket a galériánkban meg is nézhettek.
Képek: promenad.hu, delmagyar.hu
 

   

További fotók ->

2018.01.02. 11:25