Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK


FELLÉPÉSEK:
2018.04.30.  13:00  Szerep (akusztik)
2018.05.05.  17:00  Nagybörzsöny (akusztik)
2018.05.12.  20:00  Bátorkeszi (SK - nagykoncert)
2018.05.13.  19:00  Rácalmás (nagykoncert)
2018.05.19.  17:30  Kiskőrös (nagykoncert)
2018.05.20   20:30  Encs (nagykoncert)
2018.06.02.  20:00  Medgyes (RO - nagykoncert)  
2018.06.09.  21.30  Alsópáhok (akusztik)
2018.06.10.  17.00  Serényfalva (akusztik)
2018.06.23.  17.00  Bicsérd (akusztik)
2018.06.23.  21.00  Zomba (akusztik)
2018.06.29.  21.00  Tihany (akusztik)

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

ÉBREDŐ - 2018.02.20.

Frissítés: 2018.02.11. 20:15

Szilvi 2013-ban adta ki első szólólemezét, a Revolution-t. Új album nem jelent meg ugyan, de az énekesnő azóta sem tétlenkedett. Az elmúlt öt évben több új dalt hallhattunk tőle, rengeteget koncertezett, szerepelt A Nagy Duett című műsorban és megszületett a kislánya, Emma. Idén viszont új, tőle megszokott, noxos stílusú koronggal örvendezteti meg a közönséget. Az új album, az ÉBREDŐ február 20-án jelenik meg. Aznap videoklip és dalpremier a Te és Én, valamint lyricvideó A pillanat illata című dalból.
 
Az ÉBREDŐ című album előrendelésére IDE kattinva lehetőség! 
A február 18-ig leadott rendeléseket a megjelenés napján, február 20-án kiszállítják!
 
 
Összeszedtük, mi mindent tudtunk meg az elmúlt néhány hétben a hamarosan megjelenő albumról:

Január 7.:
Szilvi megváltoztatta hivatalos Facebook oldalán a profilképét logójára, borítóképét pedig egy tájképre, amin az ÉBREDŐ szó szerepelt. Ekkor még nem tudhattuk biztosan, miről is van szó. Napról-napra kaptunk néhány soros dalszöveg részleteket az új dalokból.

Január 12.:
Szilvi a Reggeli című műsorban nyilatkozott az albumról. Az énekesnő ekkor már elárulta, hogy az új korong február második felében jelenik meg, továbbá a megjelenés napjára dupla dalpremierrel készül.

Január 21.:
Szilvi rövid videóüzenetben kérte rajongóit, írják meg, számukra, mit jelent az ÉBREDŐ.

Január 25.:
Szintén videóüzenetből megtudhattuk, hogy Szilvi barátainak, mit jelent az ÉBREDŐ. A kisfilmben sok hírességet láthattunk (Dér Heni, Wolf Kati, Abaházi Csaba, Joshi Bharat, stb.).

Január 28.:
Szilvi elmesélte, számára mi is az ÉBREDŐ. Az énekesnő kiemelte az Ausztráliában szerzett élményeket, párja megismerését, várandósságát, kislánya megszületését, továbbá azt, hogy elkészült az új lemez!

Január 30.:
Felkerült Szilvi hivatalos Facebook oldalára egy galéria, amelyben az elmúlt egy év stúdiómunkálatainak pillanatai vannak megörökítve. A fotókon Harmath-Hodászi Klára (hegedű), Harmath Szabolcs (zeneszerző), Valla Attila (szövegíró) és Balázs Fecó szerepel, akivel tavaly dolgozott együtt a csapat. Egy olyan képet is láthatunk, amin egyikük tart egy CD-t, "KÉSZ VAN!!" felirattal.

Február 1.:
Szilvi leírta az új dalok címét, lefényképezte a papírt, így osztotta meg velünk új lemezének dallistáját (ITT megnézhetitek.) A korongon hallható lesz a 2016-ban megjelent Egyszer még..., valamint a tavaly debütált Az éj után is, továbbá a Maradj velem! című dal Balázs Fecóval.

Február 3.:
Szilvi és Harmath Szabolcs egy élő videó bejelentkezéssel kedveskedtek a rajongóknak. A lemez készítéséről beszélgettek. A zeneszerző elmondta, hogy az utóbbi hónapokban átlagosan napi 10 órát dolgozott az albumon. Szóba került a Balázs Fecóval készült duett is, Szilviék áradoztak a közös munkáról, elmondásuk alapján, a végeredmény csodálatosan szép. Szabi megmutatott az introból egy részletet, amit az új turnén koncertfelvezetőként fogunk majd hallani. A rajongók visszajelzése alapján nagyon hangulatosra sikeredett. A lemez egyik dalába is belehallgathattunk, sajnos Szilvi hangja nélkül.

Február 5.:
Lehullt a lepel! A találgatások bebizonyosodtak: ÉBREDŐ az új album címe. Szilvi megosztotta velünk a megjelenés időpontját, a kijövő dalok címét, valamint a CD borítót. Február 5-től előrendelhető a lemez.

Február 11.:
Újabb videó bejelentkezés. Szilvi élőben válaszolt a rajongók kérdéseire.
- Elárulta, hogy a Te és Én című dalhoz készülő videoklip egy történetet mesél el, melynek végén egy régi ismerőst láthatunk majd. Az énekesnő nem árulta el, kiről van szó, így csak találgathatunk, de azt elmondta, sokat kellett győzködni az illetőt, hogy vállalja a felkérést. Többen érdeklődtek a koncertek felől. Konkrétumokat még nem tudtunk meg, de hamarosan fent lesznek a helyszínek és időpotok Szilvi hivatalos Facebook oldalán. 

- Az Ébredő megvásárolható lesz iTunes-on, Spotify-on, a Play Áruházból, továbbá boltokban is. Szilvi nagyon örül az érdeklődésnek, már több százan rendelték elő az albumot.

- Többen a közönségtalálkozóról kérdezték. Szilvi elmondta, tervei közt szerepel ez is, nyárra szerveznek, és szeretné, ha rendszeresek lennének az összejövetelek.

- Szilvi elmondta, készül az új weboldala, ahol a tervek szerint különböző merchandise termékeket lehet kapni, mint anno a NOX-shopban.  

- Tánckar nem lesz a videoklipben, és egyelőre a színpadon sem, de a későbbiekben visszatérnek a táncosok is.

- Szilvi említette, mostanában sok TV műsorban fel fog tűnni a lemezmegjelenés kapcsán. Időpontokért érdemes a hivatalos Facebook oldalát figyelni.

- Volt, aki arról kérdezte Szilvit, hogy részt vesz-e a dalszövegírásban. Az énekesnő felsorolta, ki írt szövegeket az új albumra (közülük ketten már a NOX-lemezeknél is közreműködtek) és elárulta, egy iromány az ő keze munkáját dícséri.

- A zenekarról is szó esett. Szilvi lelkesen mesélte, hogy Gulyás Feri visszatér a színpadra. Arra a kérdésre, hogy ki hegedül majd koncerteken mögötte, azt válaszolta, hogy Harmath-Hodászi Klára (Káci) az első számú hegedűs, ám, ha ő más elfoglaltságai miatt nem ér rá, Kuczera Barbara lép fel.

 

2018.02.11. 13:23

"Emma ad erőt, hogy felkeljek reggel"

A ma megjelent hot! magazinban Szilvi Emmáról nyilatkozik. Az énekesnő elmeséli, milyen napirendet sikerült kialakítaniuk kislányával az elmúlt évben, és arról is szó esik, hogy tudnak időt szakítani párjával egymásra.

"Emma ad erőt, hogy felkeljek reggel"
 
Másfél évvel ezelőtt tökéletesen megváltozott az énekesnő élete, aki azóta csak a gyermekére koncentrál. Így kevesebb ideje jut magára, de vannak pillanatok, amik ezért is kárpótolják.
 
Szilvia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a kislányával tökéletes napirendet sikerült kialakítaniuk az elmúlt egy évben, sőt Emma szinte mindenhová megy az édesanyjával, így a sztárnak nem kell szenvednie a pici hiányától.
- Nagyon könnyű velem egyedül is boldogulok a hétköznapokban, hiszen iszonyúan türelmes baba. 
 
2018.02.01. 11:19

FEM3 Café

Szilvi ma délelőtt a FEM3 Café vendége volt. Az énekesnő elmesélte, mit jelent számára az ÉBREDŐ, melyek voltak ébredésének, kiteljesedésének legfontosabb szakaszai. Itt említette párja megismerését, várandósságát, kislánya születését, és az új albumot.

A műsorvezetők arról faggatták, pontosan mikor jelenik meg a lemez. Szilvi titokzatosan annyit árult el, hogy február második felében már kapható lesz a boltokban. Az énekesnő nagyon izgatott, és alig bírja magában tartani a korong körüli információkat, ezért úgy döntött, a héten megosztja velünk az új dalok címét, a teljes dallistát. Külön kiemelte, hogy figyeljük közösségi oldalait, hiszen ott tájékoztatja a rajongókat a részletekről.

Szóba került még Emma is. Szilvi elmesélte, hogy kislánya riszálja magát az új dalok hallgatása közben, ám ha személyesen énekel neki, rögtön elalszik. 

Berki Krisztián megígértette az énekesnővel, hogy a lemezmegjelenéskor énekel majd nekik a FEM3 csatornán. Szilvi azzal búcsúzott, hogy dupla dalpremierrel és videoklippel készülnek, a kisfilmben pedig láthatunk majd minden dalszerzőt.

A beszélgetést az alábbi videón visszanézhetitek.

2018.01.31. 15:25

Visszatér a NOX-hoz Péter Szabó Szilvia

Folyamatosan érkeznek a hírmorzsák Szilvi új lemezével kapcsolatban. Az énekesnő majdnem mindennap kedveskedik közönségének egy-egy új fotóval, vagy néhány soros dalszöveg részlettel a vadonatúj dalokból.  Most a Vasárnapi Blikknek  is nyilatkozott az új albumról, a zenekarában történő változásokról és az idei turnéról.

Visszatér a NOX-hoz Péter Szabó Szilvia
 
Az énekesnő 2016-ban szült, most új albumot készített.
 
Péter Szabó Szilvia boldogabb, mint valaha. Anyai teendői mellett lázasan készül új albuma bemutatására, amelyen több, mint egy évig dolgozott. Az énekesnő elmondása szerint megtalálta az egyensúlyt a fellépések és az anyaság között, de mindig számíthat édesanyjára, illetve párja anyukájára is. 

Tovább a teljes cikkhez ->
2018.01.27. 07:31

Új blogbejegyzések

Ahogy arról már tavaly nyáron beszámoltunk, Szilvi babablogot vezet, amelyben az anyaságról ír. Nemrég két új bejegyzéssel bővült az internetes napló, most ezeket is elolvashatjátok.


Nosiboo segít az orrszívásban

Ahogy beköszöntött a hideg és esős téli idő, a kislányom náthás is lett. A fogzással egy időben jött, ezért a két dolog együtt sajnos nagyon megnehezítette a könnyed légzését.

Végtelenül sajnáltam őt, főleg éjszaka, mikor nem tudott tőle aludni. Sajnos amikor aludt, akkor is hallottam, hogy mennyire tele van a kis orra.

Tovább ->

2018.01.19. 14:31