Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
"A gyermekáldás kiteljesít egy nőt"
 
A gyönyörű énekesnő élete legboldogabb időszakát éli a kislányával, Emmával. Az énekesnő most egy blogban osztja meg a gondolatait, és erre igen nyomós oka van.
 
Hosszú út vezetett Szilvia mostani boldogságához, ezért úgy döntött, hogy egy blogban írja ki magából a gondolatait és tapasztalatait. Az elmúlt években gyökeresen megváltozott az élete, így sok a mondanivalója. Tavaly november végén életet adott az első gyermekének, nemrég pedig a kedvese is feltette neki a nagy kérdést, így az élete révbe érni látszik. 
- Olyan dolgokról írok, amelyek meghatároznak és formálnak engem. Már gyermekként vezettem naplót, felnőttként pedig továbbvittem ezt a jó szokást. Szeretem kiadni magamból az érzéseimet, hátha másokon is segíteni tudok. Ezek mellett a gondolataimból talán más anyukák is inspirálódni fognak - mesélte az egykori NOX együttes énekesnője, akit teljesen átformált kislánya érkezése. 
- Szerintem minden édesanya egyetért velem abban, hogy a gyermekáldás kiteljesít egy nőt. Én a színpadi fellépéseim alatt érzem ennek a jótékony hatásait. Eddig is szívem-lelkem odaadtam a közönségnek, ám Emma megszületése óta még többet tudok adni a rajongóimnak. Tizenöt éve állok színpadon, amelynek tökéletes megkoronázása volt a gyermekem születése és az ez év végére tervezett budapesti nagykoncertem - tette hozzá Szilvia, akinek a pihenéssel sincs gondja, hiszen a kislánya kiegyensúlyozott és jó alvó.
 
2017. június 8.
hot!