Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
"A kislányom által teljesedtem ki"
 
Remélni sem merte, hogy az anyaságban ennyire magára találhat, a gyermeke születése óta ugyanis határozottabb, mint valaha. Felvállalja, hogy mi lakozik benne, és rejtegeti tovább az érzéseit.
 
A csinos énekesnő az évek alatt rengeteget formálódott, de a legnagyobb változást a személyiségében - éppúgy, mint az életében - az öt hónapos kislányának köszönheti.
Emma születése óta az édesanya úgy látja, hogy sokkal magabiztosabb, erősebb nő vált belőle.
- Mikor megszületett a kislányom, azt éreztem, hogy végre megérkeztem lelkileg: Kicsit talán általa teljesedtem ki; jelenleg tökéletesen boldog vagyok, békében vagyok önmagammal és a saját világommal. Ez persze nem jelenti azt, hogy nekem ne lennének problémáim vagy ne lennék fáradt. Dehogynem! Azonban mindez eltörpül amellett, hogy mekkora öröm ér nap, mint nap a családom körében - mesélte a hot! magazinnak a családanya, aki régebben nem is gondolta volna, hogy egyszer majd ennyire kevés alvással is beéri. - Emma elkezdett fogzani, ami azt jelenti, hogy sokat vagyunk fent éjszaka, emiatt néha úgy érzem magam, mint akit kicsavartak. Ezt átélve viszont állítom, hogy az édesanyák tényleg igazi szuperhősök - mondta nevetve a sztár.
Szilvi vőlegénye igyekszik levenni a kedvese válláról némi terhet, azonban a munka oroszlán része így is az édesanyára marad. Annyi biztos, hogy mindeketten a baba rutinjához igazítják az életüket.
- Emma nagyon jó baba, és maximálisan biztonságban érzi magát mellettünk, ami szintén pozitívan hat rá, mint ahogy az is, hogy teljes harmóniában élünk. Mindig is gyönyörű kapcsolatunk volt a párommal, de most, hogy család lettünk, szívből mondhatom, hogy még inkább összefonódtunk mi hárman.
 
Blogot vezet
Szilvi ma már félelem nélkül vállalja az érzéseit, a gondolatait, hiszen szereti azt az embert, akivé lett. A változás ösztönzőleg hatott rá, ennek hatására blogírásba kezdett.
- Azon szerencsések közé tartozom, akiket életük során mindig figyelem kísér, de ez felelősséggel is jár. Sokak szerint példakép vagyok, ami nekem felbecsülhetetlen értékkel bír, és nagyon jólesik, hálából kimutatom nekik a lelkem, megosztom velük írásban, mi lakozik bennem.
 
2017. április 13.
hot!