Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nagykoncertekkel tér vissza Péter Szabó Szilvia
 
Fontos év elé néz Péter Szabó Szilvia, az énekesnő idén ünnepli ugyanis színpadra lépésének 15. évfordulóját.
 
A zene az élete, éppen ezért egy akusztikus koncerttel már visszatért a színpadra, április végétől pedig az élő nagykoncertek is elkezdődnek. Ahova pedig lehet, kislányát, Emmát is viszi magával.
 
- Fél éve nem állt színpadon, sokat kell gyakorolni ennyi szünet után?
- Szerencsére nem változott meg a hangom a terhességgel, de az tény, hogy az izmokat vissza kell építeni minden téren. Elmegyek énektanárhoz az április végi első nagykoncert előtt, és péntektől kezdem az edzéseket is. Szerencsére már visszaszereztem a terhességem előtti súlyom, de újra kondiba kell jönnöm, hiszen erre a koncertek alatt nagy szükségem van.
 
- Kislányát vinni fogja a fellépésekre?
- Azokra, amelyek nem lesznek nagyon messze vagy nagyon későn, igen. Szerencsére nagyon nyugodt baba, amikor az új dallal próbáltunk A Dal stúdiójában, ott volt velem. Amikor elkezdődött a szám, felnézett, nyugtázta, hogy anya ott van, majd aludt tovább. Egyébként a nagyszülők vigyáznak majd rá.
 
- Az új dal után számíthatunk új lemezre is?
- Igen, már készül. Szeretnénk ősszel megjelentetni, aztán pedig készülök egy év végi budapesti nagykoncertre, idén ünneplem ugyanis a színpadi életem 15. évfordulóját.
 
2017. március 19.
Blikk