Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Kislányának refluxa van!

Szilvi az anyasággal kapcsolatos akadályokat irigylésre méltó gyakorlatiassággal veszi. Boldogságába némi aggodalom vegyül mostanában. Elárulta, miről beszél naponta egy szakorvossal a kis Emmáról.

Emma mosolygós kislány, így édesanyja, Péter Szabó Szilvia nyugodtan elviszi magával, ahová csak lehet. Ezért tudott elkészülni legújabb dala is, amit hétvégén A Dal színpadán is előadott. Igaz, oda azért mégsem a babával együtt ment.
- Emma már most nagyon szereti az embereket. Élvezi, ha sokan vannak körülötte, az ismerős arcok láttán folyton mosolyog és nagyokat kacag - mesélte Szilvi. Büszkén hozzátette, kislánya otthon is remek partner, a hintájában akár fél-egy órának is elbeszélget a játékainak, a legjobban mégis azt szereti, ha anyukája magára köti. Ott könnyedén megnyugszik még a legnyűgösebb napokon is, amikben szerencsére nincs gyakran részük.
- Máris nagyon különleges a kapcsolatunk. Amikor a kis arca hozzáér a csupasz mellkasomhoz, hatalmasakat alszik. Ha sír, a legkönnyebben szerenáddal nyugtatom meg. De bejönnek neki Máté Péter dalai is - nevetett. Az énekesnő egyre többet beszél Emmához, aki tágra nyílt szemekkel figyeli anyukáját. - Ilyenkor olyan, mintha tükörbe néznék. A kézmozdulataiban és a szájtartásában mintha magamat látnám - lelkesedett. Emma anyatejjel táplálkozik, ami szintén hatalmas boldogság az édesanya számára. Ám ezúttal arról is mesélt, hogy az élet most egy nem várt kihívás elé állította.
- A háziorvos hívta fel a figyelmemet arra, hogy mindig intő jel, ha egy kisbaba jobbra-balra tekergeti magát. Végül bebizonyosodott, hogy Emmának csecsemőkori refluxa van. Ez nem sima bukást jelent, ebben az esetben az evés után felbukó tejsav zavar be. A doktornőnk, dr. Karoliny Amma gasztroenterológus szerint mindezt egyéves korára kinövi a kislányom - mondta Szilvi.

A nagyi tanácsa mindent megér
Szilvivel ott volt a szülőszobában édesanyja, Julianna is, aki bár nem a fővárosban él, gyakran meglátogatja unokáját. És ha lánya kéri, tanácsot is szívesen ad.
- A fürdetést például azóta élvezi Emma, amióta anyukám felhívta rá a figyelmemet, hogy fordítsam a vízben hasra Emmát. Kipróbáltuk, és így az arcmosást is jobban tűri - osztotta meg tapasztalatait lapunkkal Szilvi.

2017. február 16.
hot!