Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Tisztázta a félreértést Péter Szabó Szilvi

Azt írták a lapok: Péter Szabó Szilvi immár boldog menyasszony, miután párja és gyermekének édesapja a napokban megkérte a kezét. Pedig ez nem egészen így van.

- Vicces, de úgy terjedt el a hír, hogy engem senki sem kérdezett meg a dologról egészen mostanáig - meséli nevetve az énekesnő. - Az történt, hogy a Facebookos privát profilomat frissítettem, mivel már nem tudtam magamban tartani, hogy nemcsak boldog anyuka vagyok, hanem menyasszony is. Ez alapján gondolták, hogy most volt az eljegyzésünk. Pedig már szeptemberben, a születésnapomon megkérte a kedvesem a kezemet, és természetesen igen mondtam.

A pár első közös gyermeke, Emma november 26-án jött a világra. Szilvi azt mondja, túl vannak az első hetek nehézségein, kezd kialakulni valamiféle rendszer a közös életükben.

- Nem mondom, hogy könnyű a kismamaság, de mindenért nehézségért, álmatlan éjszakáért kárpótol a kislányom. Szerencsés ember vagyok, nagyon sok segítséget kapok a páromtól és a nagymamáktól, és el is tudom fogadni a támogatásukat, nem csinálok presztízskérdést abból, hogy mindenben egyedül helyt álljak. Anyukám velünk volt a szülés utáni első két hétben, és a lábadozás közepette ez rengeteget számított.

Szilvi már a szülés előtt is úgy gondolta, aktív kismama lesz. Kislányát mindenhová viszi magával, így pár héttel a gyermekágyi időszak után már stúdiózott, amit Emma is nagyon élvezett, hisz már a pocakban hozzászokott, hogy a mama mindig énekel. Fellépéseket még nem vállal, de nem szeretne sok időt kihagyni, úgy tervezi, hogy mivel párja a turnémenedzsere is egyúttal, viszik majd magukkal a kicsit, így nem kell nélkülözniük egymás társaságát, együtt lehet a család.

Sikerült lefogynia

Aki nyomon követi a Szilviről készült fotókat a közösségi oldalán, láthatja, hogy ugyanolyan karcsú, mint a várandósság előtt. Vajon mi a titka?

- Valamivel többet híztam, mint amennyit szerettem volna, de megmondom őszintén, nem tagadtam meg magamtól semmit, hittem benne, hogy amit kívánok, azt nem véletlenül kívánom, arra a kisbabámnak szüksége van. Viszont úgy tűnik, igaz, amit mondanak, a szoptatás olvasztja a kilókat az emberről.

2017. február 14.
Blikk Rúzs