Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Együtt próbál a lányával Péter Szabó Szilvia


Imádja az anyaságot Péter Szabó Szilvia, még úgy is, hogy hónapok óta nem aludta ki magát. Már a pánikoló időszakon is túl van, lassan megtanulja, Emma melyik sírása mit takar, és kialakult a kis család napi rutinja, amelyben egy szerep mindig a kislány édesapjáé.

- Gyuri nagyon sokat segít, nagyon jól összedolgozunk mi ketten. Emma és ő imádják egymást, órákig képesek beszélgetni - nevetett Szilvia.

- Együtt szoktuk fürdetni őt, de mindig apa dolga, hogy azután megfésülje a haját - mesélte elérzékenyülve az énekesnő, aki nemrég azt is elárulta rajongóinak, hogy eljegyezték. Ám egyelőre nem kezdett bele az esküvőszervezésbe, jelenleg minden idejét a kislánya teszi ki. Arról azonban szívesen mesélt, hogy milyen volt a leánykérés.

- Gyuri a születésnapomon kérte meg a kezem, Kárpáthoszon. A kikötőben egy étteremben fagyiztunk, amikor elhangzott a kérdés, úgy gondolom, nem is lehetett volna szebb helyen - emlékezett vissza Szilvi, aki azt is elárulta, azóta sokkal szorosabb a kapcsolatuk szerelmével.

- Sokkal mélyebb és erősebb lett, amit Emma születése még jobban megerősített.

Emma a szülei szeme fénye, aki amellett, hogy nagyon nyugodt baba, még a próbákra is elkísérte anyukáját.
- Pénteken volt az új dalom, Az éj után premierje A Dal című műsorban. Megújultam, pontosabban visszatértem a gyökerekhez - mesélte Szilvia.

2017. február 14.
Blikk