Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

 

FELLÉPÉS:

2017.12.10. 20.30  Oroszlány (A)
2017.12.15. 18.30  Mosonmagyaróvár (A)
2017.12.17. 19.00  Gyöngyös (A)
2017.12.20. 18.30  Dunaújváros (A)
2017.12.30. 18.00  Gyál (A) 
2018.01.01. 18.30  Makó (A)

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

"Lányunk születik!"

Tegnap végre mi is megtudhattuk: Szilvi kislányt hord a szíve alatt!

Az énekesnő a Story magazinnak nyilatkozott várandósságáról. Elmondta, hogy a babát novemberre várják, esküvőt egyelőre nem terveznek. Szilvi elárulta, hogy édesanyjára és nővérére is példaképként tekint.
A hírről a JOY is beszámolt. A cikkeket nálunk elolvashatjátok!

"Lányunk születik!"

A párja és az ő családjában már öt fiúunoka van, Szilviék azonban megtörik a hagyományt: kislányt várnak az év végére! Bár az énekesnő még csak a terhessége első felében jár, készül a szülésre, és akarva-akaratlan az azt követő évekre, anyaságra, gyereknevelésre.

Sok várandós kismama irigyelheti A Nagy Duett nyertesét, hisz míg a többség rosszullétekkel küszködik a terhessége első három-négy hónapjában, Szilvi legföljebb a frontváltozásokat érzi meg, és délutánra elfárad. Ha nem nőne a hasa, és nem tapasztalná a változást a ruháin, más jelét egyelőre nem is érzékelné a terhességnek. 

Tovább a teljes cikkre ->


Kiderült Péter Szabó Szilvi babájának neme 

Az énekesnő és párja már számítottak erre az eredményre, hiszen voltak "jelei" annak, hogy milyen nemű is lesz a pici...

Végre kiderült, hogy a Nagy Duett győztes párosának énekesnője kislányt hord a szíve alatt! Szilvi és párja, Gyuri nagyon boldogok és már nagyon várják a baba érkezését. Már a neveken is gondolkodtak: az énekesnő azt mondta, hogy még nem döntöttek ugyan, de olyan szempontok szerint válogatnak, mint hogy könnyű legyen becézni, vagy hogy a gyereknek felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie amiatt, hogy esetleg bugyuta nevet kapott. És ami a legfontosabb, az a jelentése - tette hozzá a kismama.

Tovább a teljes cikkre ->


Szilvi tegnap Nők Lapja fotózáson vett részt, melyből néhány fotót már meg is osztott velünk.

 

2016.06.17. 00:33

Koncertfelvétel és interjú

Szilvi szombaton Tiszalökön lépett fel. A koncertről felkerült egy felvétel, melyet Silye Antalnak köszönhetünk. 

Egy újabb interjút is olvashatunk Szilvivel. Az énekesnő ezúttal a delmagyar.hu oldalnak nyilatkozott.

Péter Szabó Szilvia: Életem leghosszabb néhány perce volt

Boldogabb nem is lehetne a szegedi születésű Péter Szabó Szilvia, aki év végére várja első gyermeke születését. Az énekesnő azt mondja, csak egy picit érzi magát fáradtabbnak, és miközben új videóklipet forgat, és az augusztusi nagykoncertjére készül, minden pillanatot igyekszik megragadni a pihenésre.

- Néhány hete derült ki, hogy első gyermekét várja. Hogy érzi most magát?
- Hihetetlenül boldog vagyok. Amikor megtudtam, madarat lehetett velem fogatni, alig tudtam abbahagyni a sírást. Előtte való éjszaka már nem is aludtam semmit, annyira izgultam, hogy mi lesz az eredmény, végül reggel 6 órakor felkeltem, hogy elvégezzem a tesztet. Életem leghosszabb néhány perce volt, és amint megtudtam az eredményt, azonnal felébresztettem a páromat is.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.13. 12:49

Blikk interjú

Újabb interjút olvashatunk Szilvivel. Az énekesnő ezúttal a Vasárnapi Blikknek nyilatkozik, többek között gyerekkoráról, a NOX-ról az Ausztráliában eltöltött időszakról, és terveiről.

Péter Szabó Szilvia külföldre menekült gyógyulni

A 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. De hogy mi köze ehhez Justin Timberlake-nek? Azt az énekesnő maga árulta el a Vasárnapi Blikknek.

- Gyerekként is ilyen jó kislány volt?
- Hát... (nevet) Mondjuk úgy, hogy eleven voltam. Mindig szerettem kint játszani a téren a többiekkel, kicsit fiús voltam. De az iskolában mindig egyedül ültem a padban, vagy elöl, vagy hátul, mert különben dumáltam volna másokkal, és ezt nem minden tanár viselte jól. Talán néha kicsit túl sok voltam, és ugyan sosem voltam balhés, egy-két intő azért került az ellenőrzőmbe.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.12. 00:17

Cikkek

A Nagy Duett győzelme után számos helyen olvashatunk Szilviről és Petiről is.


A páros szerdán a Blikk szerkesztőségben chatelt, a beszélgetést az előző posztban már olvashattátok. Szilviék az újságnak nyilatkoztak barátságukról, és a műsorra való felkészülésről.

Tovább a teljes cikkre ->


A tegnap megjelent hot! magazinban exkluzív interjút olvashatunk az énekesnővel. Szilvi beszél várandósságáról, az Ausztráliában és Angliában eltöltött időszakról, valamint Nagy Tamásról is szó esik a cikkben.

Tovább a teljes cikkre ->


A Story magazinban is szerepel Szilvi és Peti, ezúttal a páros gyerekkoráról olvashatunk.

Tovább a teljes cikkre ->


A mai Best magazin is ír Szilviről. Az énekesnő várandósságáról nyilatkozik. Szerinte egy nő boldogsága nem a szerelemtől függ. Szilvi elmondta, melyik a szerencseszáma és spirituális világnézete sok nehézségen segítette át.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.10. 14:12

Blikk Chat

Ma délelőtt A Nagy Duett döntősei a Blikk szerkesztőségben chateltek. Szilvi és Peti közel egy órán keresztül válaszoltak a hozzájuk érkezett kérdésekre. Megtudtuk azt is, hogy melyik volt a műsorban a kedvenc pillanatuk, érdemes elolvasni a teljes beszélgetést!
 

Blikk Chat

- Szilvi! Összeáll még valaha a NOX?
- Soha ne mondd, hogy soha, de egyelőre nem hiszem.

- Szilvi! Nagyon gratulálok ahhoz, hogy végre megtaláltad a boldogságod! Amikor elköltöztél Ausztráliába, sosem hittem, hogy látlak még a tévében! Gratula a picihez is. Tudod már, kislányt vagy kisfiút hordasz a szíved alatt?
- Köszönöm, aranyos vagy! :) Én biztos voltam benne, hogy haza fogok jönni. :) A picúr pedig még nagyon titkolózik.

- Szép napot! Én mindenkitől szeretnék kérdezni, mégpedig azt, hogy mi volt a legnehezebb dolog a duettben?
Szilvi: Vasárnapra ébren maradni, legalábbis nekem :)))).

Péter: A feszesség, hogy hétfőtől vasárnapig mindig volt valami tanulni- vagy intéznivaló.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.08. 23:22