Péter Szabó Szilvia
iTunes

 

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉS

2017.09.20. 20.00  Budapest, Hungexpo (ÉLŐ)
2017.09.23. 17.30  Cegléd (A)
2017.10.01. 19.00  Dunakeszi (ÉLŐ)
2017.10.02. 21.30  Marosvásárhely (ÉLŐ)
2017.10.07. 17.00  Szikszó (A)

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

Cikkek

A mai Meglepetésben egy hosszabb cikket olvashatunk Szilviről. Az énekesnő boldogságáról és várandósságáról adott interjút a magazinnak.  Továbbá a 24.hu oldalnak is nyilatkozott, Szilvi elmondta, nagyon fog hiányozni neki A Nagy Duett.

Meglepetés: "Sosem voltam még ennyire boldog"

A Nagy Duett várandós énekesnője valósággal ragyog. 33 évesen úgy érzi, végre minden téren révbe ért az élete.

Mindig is izgalmakban bővelkedett Péter Szabó Szilvia élete. A NOX-korszak végeztével annak idején egyszerre érte egy nagy szerelmi csalódás, ami elől szó szerint a világ végére menekült, hogy újraépítése önmagát. Megjárta Ausztráliát, és nem sokkal később Angliát is. Külföldön nyelvet tanult, emellett profi tanároktól vett énekórát, stúdiózott, és tudatosan készült arra, hogy egy nap visszatér a hazai zenei életbe. Arra azonban ő sem számított, hogy Budapesten ilyen szerencsésen alakulnak majd a dolgai.

Tovább a teljes cikkre ->


24.hu: Péter Szabó Szilvia: Ez kicsit olyan most, mint egy szakítás

Kemény munkával készül A Nagy Duett fináléjára Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter. A párosnak vasárnap három új dalt kell előadnia, ezeknek gyakorlása és a koreográfia tanulása még most is tart.
- Kár lenne tagadni, hogy nagyon izgulok a döntő miatt. Nagyon megszerettem ezt a műsort, szomorú is vagyok, hogy máris vége.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.02. 13:06

FEM3 Café

Szilvi és partnere, Pachmann Péter ma reggel a FEM3 Café műsorában volt vendég. A páros elmondta, hogy készültek a múlt heti produkcióra, mindkét versenyző elmondta, hiányozni fog nekik A Nagy Duett és a próbák. Az énekesnő elmondta, bár hullafáradt, nagyon boldog, le sem lehet törölni a mosolyt az arcáról. 

2016.05.24. 10:15

Szilvi babát vár!

Tegnap reggel a BORS címlapján bombaként robbant a hír, miszerint Szilvi várandós. A napilapban arról olvashattunk, hogy az énekesnő titkolta volna még terhességét, ám A Nagy Duett egyik stábtagja arról nyilatkozott, hogy Szilvi nagyon boldog, folyton mosolyog, élete legszebb időszakát éli.
Az énekesnőt tegnap reggel a Mokkában láthattuk Pachmann Péter oldalán. A páros A Nagy Duettről és a műsorra való felkészülésről beszélt, ugyan szóba került, hogy Szilvi gyermeket vár, ő ezt nem erősítette meg, sem a napilapban, sem élő adásban.
Délután azonban Szilvi hivatalos Facebook oldalán közölte: első gyermekét hordja szíve alatt. Később a Blikknek nyilatkozott először a terhességéről.
Az énekesnő elárulta, novemberre várják a babát, párjával, Völgyesi Györggyel.


Az alábbi címekre kattintva olvashatjátok Szilvi várandósságáról megjelent cikkeket. (Frissítve: május 19.)

Igazi boldogság: babát vár Péter Szabó Szilvia
Péter Szabó Szilvi a Blikknek mesélt először a terhességéről
Nem aggódik, de hetente jár ultrahangra - Már látta kisbabája arcát
"Sokat kellett várnom erre a boldogságra"


Gratulálunk Szilvinek és Gyurinak!  

2016.05.12. 14:25

Barba Negra Track

Szilvi a mai nap csodálatos hírt osztott meg velünk! Ugyan számos helyen lép fel a nyár folyamán, azonban augusztus 27-én, Budapesten egy különleges koncertet ad a Barba Negra Track színpadán. Az egyedülálló produkció a Végtelen Ragyogás címet kapta. Az énekesnő rengeteg meglepetést ígér, elmondása szerint a saját dalok mellett a NOX slágerei is felcsendülnek majd! 

További információkért kattints a plakátra!

2016.04.30. 12:00

Páros Interjú

Szilvi és partnere, Péter a hot! magazinnak adtak interjút. A két versenyző A Nagy Duettről mesél és barátságukról. 


Páros Interjú

A duettpartnerednek melyik zene tetszik leginkább?

Péter: Szilvinek az igényes popzene a mindene. Beyoncéval, Shakirával, vagy Lionel Richie-vel bármikor duettezne. Imádom egyébként, hogy amikor megmutatja egy-egy új dalát, újra és újra kiderül, hogy zseniális énekesnő.

Szilvia: Péter a rockzenét szereti, ez már az elején kiderült.

Ennyi idő alatt össze tudtatok barátkozni egymással?

Péter: Nem ismerjük egymást régóta, de a gyakori próbák miatt nagyon intenzív a kapcsolatunk, úgyhogy azért már jóval több van köztünk, mint szimpla haverság. Remélem, igaz barátság is lesz belőle a széria végére.

Szilvia: Még csak pár hete megy A Nagy Duett, de már most, ilyen rövid idő után is bizalmasai lettünk egymásnak. Igazán a műsor után dől el, hogy milyen szintű barátság alakul ki kettőnk között.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.04.14. 09:10