Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

Fellépés - Vonyarcvashegy

Tegnap este Szilvi Vonyarcvashegyen lépett fel. Az énekesnő remek hangulatú koncertet adott. Szilvi láthatóan nagyon kiegyensúlyozott és boldog, végig mosolygott, valamint kiválóan énekelt. A fellépés után hosszasan dedikált és fotózkodott a rajongókkal. 


Dallista:

01 - Szeretem
02 - Százszor ölelj még!
03 - Egyszer még... - VIDEÓ 
04 - Hiszed-e még? - VIDEÓ
05 - Diamonds - VIDEÓ
06 - Csak játssz!
07 - Forogj világ! - VIDEÓ
08 - Most múlik pontosan (ráadás) - VIDEÓ

     

További fotók ->

2016.07.30. 01:52

hot! magazin

A ma megjelent hot! magazinban Szilviről olvashatunk egy cikket. Az énekesnő várandósságáról nyilatkozik.

"A boldog kapcsolatban hiszek, nem a házasságban"

Soha nem érezte magát még ennyire kiegyensúlyozottnak Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő a várandóssága közepénél tart, de majd kicsattan az energiától.

Még ki sem bújt az édesanyja pocakjából, máris élvezi a zenét Szilvi kislánya. Az édesanya éppen gőzerővel készül az augusztus végi önálló koncertjére, és úgy tűnik, a születendő babája egyáltalán nem bánja, ha a mamája énekel. Sőt, kedvenc dala is van, legalábbis Szilvi szerint amikor a legújabb Egyszer még... című dalát énekli, mindig intenzívebben mocorog a pici. 

Tovább a teljes cikkhez ->

2016.07.28. 23:36

Story magazin, Red Carpet

A ma megjelent Story magazinban Szilvivel, és "sógornőjével", Völgyesi Gabival olvashatunk egy két oldalas riportot. A két énekesnő kapcsolatukról mesél. Szilvi elárulta, kislánya nevét még nem tudják, egyelőre nem vásárolnak semmit, ám a babaszobával kapcsolatos terveibe már beavatta az olvasókat!
(Javítás: A riport szerint a két énekesnő a Csináljuk a Fesztivált! című műsorban találkoztak tizenkét éve. Valójában az említett műsorban Szilvi 2007-től 2009-ig szerepelt, ekkor énekelte Gabival a Sound of Silence című dalt.)


"Gabi az én detektívem, mindent kiderít!"

Amióta sógornők lettek, még jobb barátnők is. A babaváró Péter Szabó Szilvi rendszeresen kap tanácsot, támogatást párja nővérétől. Völgyesi Gabi roppant készséges. Mikor, mire van szükség: megnyugtat, gyógyteát ajánl, és elsimít minden konfliktust.

A két énekesnő a Csináljuk a Fesztivált! című műsorban találkozott tizenkét éve, azóta számos közös fellépés kovácsolta össze őket. Amikor Szilvi és Gabi öccse, Gyuri egymásba szeretett, nem is volt kérdéses, a "sógornők" mindörökre barátnők maradnak.
- Gabi egy igazi detektív - meséli Szilvi. - Ha náluk vagyunk, a felnőttek összegyűlnek a konyhában, főzünk és beszélgetünk, Gabi pedig általában faggatózni kezd. 

Tovább a teljes cikkre -> 


Szilvi és Gabi nemcsak a Story magazinnak nyilatkoztak. Néhány nappal ezelőtt a TV2 Red Carpet - Sztárok testközelben című műsorában szerepeltek együtt. Szilvi elárulja, mennyire figyel az étkezésére, Gabi pedig elmeséli, milyen szerepe volt abban, hogy testvére megtalálta a boldogságot! Az adást IDE kattintva lehet visszanézni.

2016.07.14. 23:37

Videoklip és Blikk cikk

Ma délután 18.00 órakor debütált Szilvi legújabb videoklipje. Az Egyszer még című dalhoz készült kisfilmet az Apátkúti völgyben forgatták. A klip rendezője Tóth Gergely, aki számos alkalommal dolgozott már együtt Szilvivel.

Szilvi a Blikknek nyilatkozott új daláról, valamint várandósságáról, íme a cikk:

Terhesen sem áll le Péter Szabó Szilvia

Boldogabb már nem is lehetne Péter Szabó Szilvia, hiszen az énekesnő miközben élvezi, hogy áldott állapotban van, szakmailag is sorra halmozza a sikereket.

Attól, hogy áldott állapotba került, egy pillanatra sem áll le - gömbölyödő pocakkal is fellépésekre jár, és videót is forgatott. Rengeteg energiáját ugyanis a babavárás mellett a koncertekre fordítja, és másfél év után végre egy új dallal és klippel is jelentkezett, amely sokaknak ismerős hangzásban készült el.

Tovább a teljes cikkhez ->

2016.07.11. 22:47

Sztár Limonádé

A júliusi Sztár Limonádé magazinban egy interjút olvashatunk Szilvivel. Az énekesnő várandósságáról és kapcsolatáról nyilatkozik. Elárulta, aktfotózást továbbra sem tervez, ám szeretne képeket terhessége második felében, amelyeken pocakkal látható.

Nagy pocakkal koncertezik

Anno az ország legszebb énekesnőjeként emlegették, és vonzereje az évek múlásával sem változott. Magányos éveiben sokan drukkoltak neki, hogy végre rátaláljon a boldogság, és íme, a sors most mindenért kárpótolja. Két éve rátalált a szerelem, és párjával immár boldogan várják első gyermeküket év végi érkezését.

Nagy utat járt be
Péter Szabó Szilviát a NOX együttes énekesnőjeként ismerte meg az ország. 2002-ben, Nagy Tamással sikert sikerre halmoztak, tíz albumuk jelent meg. 2005-ben ők képviselték Magyarországot a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a 12. helyet szerezték meg. Szilvi 2009-ben szerelmi csalódása miatt Ausztráliába, majd Londonba költözött felejteni, végül két éve hazaköltözött, és újra építette szóló karrierjét. Párja, Völgyesi György, a Unique énekesnőjének öccse. Szilvi pár hete Pachmann Péterrel együtt nyerte meg a 2016-os Nagy Duettet.

Tovább a teljes cikkre ->


Holnap délután, 18.00 órakor debütál az Egyszer még... videoklipje! A dal mindkét változata (eredeti és Závodi Marcell-verzió) kapható a Play Áruházban. A kislemez 250 Forintért megvásárolható.

2016.07.10. 14:06