Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉSEK:
Hamarosan...

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

Végtelen Ragyogás

Szilvi szombat este a budapesti Barba Negra Track színpadán adott nagykoncertet, ami remekül sikerült. A fellépésről készült képeket a linkre kattintva megnézhetitek.
Forrás: Barba Negra Track - Facebook

Ha szívesen megosztanád másokkal is a koncerten készült fotóidat és videóidat, várjuk leveled a szilva96hungary@gmail.com címre illetve a Szilva96 Facebook oldalára!
 

     

További fotók -> 

2016.08.29. 00:31

Cikkek és koncertbeszámoló

Szilvi a kemma.hu és a nullahategy internetes oldalaknak adott interjút. A beszélgetésekben szó esik a NOX-ról, Ausztráliáról, legújabb daláról és természetesen a várandósságáról is. Az énekesnő elárulja, szülés után visszatér a színpadra, a babavárás alatt pedig új dalokat fog írni.

Péter Szabó Szilvia: rosszul esik, ha ismeretlenül, ok nélkül bántanak

Péter Szabó Szilvia koncertje zárta múlt hétvégén a Szent István Napok programsorozatát. Az énekeső megmutatta, hogy várandósan is van helye a színpadon. A koncert előtt beszélgettünk vele.

- Minden internetes portálon, interjúkban arról lehet olvasni, hogy Péter Szabó Szilvia jól van, nagyon boldog időszakát éli. Nem is csoda, hiszen gyermeket vár. Bírja még a fellépéseket?
- Még bírom, muszáj is, persze. Ahogy haladunk előre az idővel, azért érzem, hogy egyre nehezebb a pocakom, de nagyon jól érzem magam és tényleg figyelek a testem minden apró rezdüléseire, hogy mikor mit és hogyan csináljak. Egyelőre minden rendben van.  

Tovább a teljes cikkre ->


"Lassan minden a helyére kerül” - Interjú Péter Szabó Szilviával

Nyolc év után újra Budapesten lép fel Péter Szabó Szilva. Az egykori NOX együttes énekesnője évekig külföldön élt, Ausztráliában és Angliában igyekezett megtalálni önmagát próbált felejteni és talpra állni. A sokéves kaland pozitív véget ért, Szilvi sosem volt olyan harmonikus, sugárzó és boldog, mint amilyennek új dala klipjében, az Egyszer még-ben látjuk. Új albumot készít, és ismét megtalálta a szerelem. Ráadásul ma este fellép a Barba Negrában. Péter Szabó Szilviával beszélgettünk.

- Nem mondhatni, hogy unalmas lenne az életed. Koncertek, állandó tévés szereplések, interjúk, új dal és új klip készítése… Közben pedig a baba érkezése körül forog az életed. Össze lehet hangolni ennyi mindent?
- Egyelőre mindenre tudok egyszerre figyelni. A babával már most megvannak a magunk „szeánszai”, amikor csak egymásra figyelünk, ilyenkor kizárom a külvilágot. A munkát pedig próbálom szépen sorba rakni, egyeztetni és egyensúlyban tartani, úgy, mint bárki más. Ha pedig van egy kis időm, akkor bújom a könyveket, az internetet, babavárós oldalakat böngészek és próbálom kitalálni, hogy mit honnan szerezzek be, amikor eljön az ideje.

Tovább a teljes cikkre -> Szilvi péntek este a szombathelyi Savaria Karneválon lépett fel. Az énekesnő kiváló hangulatot teremtett, a közönség imádta produkcióját. Szilvi nagyon energikus, mosolygós volt és kifogástalanul énekelt. A koncert után dedikált rajongóinak. A fellépésről számos fotót és videót megnézhettek.

Dallista:

01 - Varázslat
02 - Ragyogás
03 - Szeretem
04 - Ébredj fel!
05 - Egy minden
06 - Túl a Varázshegyen
07 - Csak játssz!
08 - Látomás
09 - Hiszed-e még?
10 - Százszor ölelj még!
11 - Egyszer még...
12 - Oly távol vagy tőlem
13 - House of the rising sun
14 - Úgy elmenek... - VIDEÓ
15 - Proud Mary
16 - Szomorú angyal
17 - Nem lesz több tánc
18 - Tűztánc
19 - Forogj világ!
20 - Ha én rózsa volnék (ráadás) - VIDEÓ

     

További fotók ->

2016.08.27. 23:49

hot!

A ma megjelent hot! magazinban egy rövid interjút olvashatunk Szilviről.  Az énekesnő a várandósságáról valamint a szombati nagykoncertjéről mesél. A budapesti fellépésre jegyek még a Barba Negra Track oldalán kaphatóak!

Rock and roll bébit nevel a kislányából

Igazi rock and roll bébit hoz világra hamarosan Péter Szabó Szilvia. A kislány már az édesanyja pocakjában rengeteg zenét hallgat, ami mindig meg is nyugtatja.

Egy énekes számára minden évben az augusztus a legsűrűbb időszak - így van ezzel Szilvi is. Az énekesnő a rendszeres meghívások mellett ráadásul augusztus 27-ére szervezte a nagykoncertjét is, amire nyolc év után kerül sor Budapesten. Hat hónapos kismamaként ez talán soknak tűnhet, de Szilvi szerencsére nagyon jól bírja az iramot. Bevallása szerint tele van energiával, de ha ideje engedi, kimegy a természetbe feltöltődni.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.08.25. 23:54

Blikk Cikk

 A Blikk egy rövid interjút készített Szilvivel a szombati, budapesti nagykoncertje kapcsán. Az énekesnő titokzatos, de elárulta, hogy rengeteg meglepetésre számíthat a közönség a fellépésen.

Különleges meglepetéssel készül Péter Szabó Szilvia

Nyolc év után először lesz igazi nagykoncertje Budapesten Péter Szabó Szilviának. Ráadásul egy ideig az utolsó is, hiszen az énekesnő nemsokára élete legnagyobb feladatát kezdi meg: édesanya lesz.

- Mire számíthatnak szombaton a nézők a Barba Negra Trackben?
- Egy csomó meglepetésre! Különleges látványra és sok olyan dalra, amely felöleli az elmúlt 16 évemet a színpadon. Nemcsak saját dalokat énekelek majd, hanem olyanokat is saját feldolgozásban, amelyek az életem valamelyik szakaszában meghatározóak voltak számomra.

- Utolsó koncert lesz ez a baba születése előtt?
- Budapesten mindenképpen. Szeptemberben még pár kisebb fellépésem van, októberben pedig egy vidéki fesztiválon lépek színpadra, de utána már csak a babára koncentrálok.

- Ő hogy viseli a próbákat?
- Nagyon szereti a zenét. Ha egész nap bulizik is, amikor felmegyek a színpadra és elkezdek énekelni, azonnal elalszik. Azt hiszem, nem lesz bajom az altatással, csak énekelnem kell majd.

2016.08.25. 00:21

"Nem leszek paramami!"

Néhány hete a Nők Lapja, most a Kismama magazin címlapján láthatjuk Szilvit. Az énekesnő egy hosszú interjút adott az újságnak. Szilvi elmondja, két babanaplót is vezet, ha kíváncsi vagy rá, hogy miért, olvasd el nálunk a cikket! 


"Nem leszek paramami!"

Péter Szabó Szilvia telefonján külön mappában vannak a babás ötletek, amelyeket az internetről gyűjtöget. Papapólóról, szoptatós kendőről, a legtökéletesebbnek tűnő bölcsőről. Nem csoda, hogy ennyire beszippantotta ez a világ, elvégre 11 éve készül az anyaságra.

- Említetted, hogy te valójában a húszas éveid elejétől már az anyaságra készülsz.
- Igen, úgy 22 éves lehettem, amikor csörögni kezdett a biológiai órám, és éreztem, hogy megértem az anyaságra. Amikor pedig megismerkedtem a párommal, rövidesen nem volt kérdés, hogy szülők szeretnénk lenni. A kislányunkat terveztük, és szerencsére nem is váratott magára sokáig. Csupa fiú közé érkezik, hiszen a párom, Gyuri két testvérénél összesen négy kissrác van, és az én nővéremnek is kisfia született. Igaz, ő már 6 éves, akkor volt a testvérem várandós, amikor Ausztráliában éltem.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.08.11. 23:43