Péter Szabó Szilvia
MEGJELENÉSEK

 

FELLÉPÉS:

2017.12.10. 20.30  Oroszlány (A)
2017.12.15. 18.30  Mosonmagyaróvár (A)
2017.12.17. 19.00  Gyöngyös (A)
2017.12.20. 18.30  Dunaújváros (A)
2017.12.30. 18.00  Gyál (A) 
2018.01.01. 18.30  Makó (A)

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

24.hu cikk

Szilvi a 24.hu internetes oldalnak nyilatkozott várandósságáról és karrierjéről. Az énekesnő elárulta, hogy Egyszer még... című dalához még ezen a képen debütál a videoklip. Íme, a cikk:

Amíg lehet, terhesen is dolgozik Péter Szabó Szilvia

Télen születik Péter Szabó Szilvia első gyermeke, és bár az énekesnő szeretné megélni várandósságának minden szép pillanatát, a munkát sem adja fel, most is ugyanúgy dolgozik, mint terhessége előtt, hiszen nagyon jól viseli a várandóságot.
- Talán nehéz elhinni, de egy kicsivel sem dolgozom kevesebbet, mint korábban, csak óvatosabban. Ezt a szezont még végigviszem, egész nyáron sok koncertünk lesz, de természetesen az utolsó 2-3 hónap már csak a pihenésé és a babáé.

Tovább a teljes cikkhez ->

2016.07.05. 23:24

Story cikk

A mai Story magazinban számos híresség mellett Szilvi is nyilatkozik arról, milyen emlékek kötik őt Eger városához.

Íme a cikk:

Rengeteg, kedves gyerekkori emlék köti Péter Szabó Szilviát Egerhez. Azt mondja, mindenkinek el kell látogatnia oda egyszer vagy akár többször is.
- Csongrádi lány vagyok, mégis van kötődésem Egerhez, ugyanis középiskolás koromban sokat jártam ott, hiszen az egyik legjobb barátnőm azon a vidéken lakott. Imádtam a hosszú sétákat a barátnőkkel az egri utcákon. Ebben a városban egyszerre van jelen a magyar történelem és a fiatalos lendület. Az osztállyal is voltunk ott kirándulni, és nagy élmény volt látni a várat, ahol az Egri csillagok is játszódik. Ott valahogy kézzel fogható a történelem. Bevallom, a törikönyv felett nem annyira szerettem görnyedni, de ott az ódon falak közt, az ember számára már igazán kézzelfoghatóvá válnak a török kor és persze az egri vár ostromának történetei - mondja az énekesnő.
- A kedvenc helyem Egerben a Szépasszonyvölgy, és nemcsak azért mert gyönyörű, hanem mert ott sétálva úgy érzem, nagyon jó energiák áramlanak arrafelé, ez árad az ember felé az idős fákból. Ami pedig felnőttként kihagyhatatlan, az egy egri bortúra, ami hatalmas élmény. Ugyan a testes vörösboroknak még nem vagyok nagy rajongója, azt hiszem, ahhoz még érnem kell nekem is, de a fehérborok, mint például az Egri Csillag és a rozék is nagyon jók ezen a vidéken, azokat én is szívesen kortyolgatom egy szép nyári napon.

2016.06.30. 13:28

Videók és dalpremier

Szilvit ma az RTL Klub Story Extra című műsorában láthattuk. Az énekesnő várandósságáról mesél, nagyon jó kedvűen nyilatkozik. A videóban barátnőjét, Kingát, valamint az ő lányát, Fannit is láthatjuk. IDE kattintva visszanézhető az adás!


Tegnap este 18.00 órakor debütált Szilvi vadonatúj kislemeze, mely az Egyszer még... címet kapta. Ezúttal egy pörgős, vidám dalt hallhatunk az énekesnő. A zene Harmath Szabolcsnak, a szöveg Bencsik Zoltánnak köszönhető. Szilvi elárulta, hamarosan videoklipet is láthatunk, ám a megjelenés dátumáról még nem nyilatkozott.
IDE kattintva meghallgathatjátok a dalt!


Szilvi szombat este Füzesgyarmaton adott koncertet, amelyről Facebook oldalán több videót is megosztott. Az énekesnő változtatott a repertoáron, hosszú idő után elénekelte az Időntúl című album egyik slágerét, melynek címe: Egy minden, valamint legújabb dala, az Egyszer még... is elhangzott a fellépésen.
YouTube-ra egy hosszabb részlet került fel a koncertről, melyet Silye Antalnak köszönhetünk!

2016.06.28. 23:31

Trendközelben

Szilvi nemrég a Trendközelben című műsorban szerepelt.
Az énekesnő Mayo Chix ruhákat válogatott össze és mutatott be, ismét bebizonyítja: kiváló stílusérzékkel rendelkezik.


Végre kiderült a dalpremier időpontja! A legújabb kislemez, az Egyszer még... június 27-én 18.00 órakor debütál majd az énekesnő hivatalos Facebook oldalán. Szilvi utoljára tavaly márciusban adott ki dalt, és videoklipet. A Látomás kissé melankolikusabb, szomorkásabb stílusú sláger lett, kíváncsian várjuk a legújabb szerzeményt!

2016.06.22. 10:55

FEM3 Café

Szilvi tegnap reggel a Fem3 Café vendége volt. Az énekesnő a forgatásra, Szofit is magával vitte. A műsorvezetők arról érdeklődtek, hogy fogja a kutyust összeszoktatni a babával. Szilvi elárulta, hiányzik neki A Nagy Duett, továbbá elmondta azt is, hogy terhessége utolsó 2-3 hónapjában már nem fog fellépni.


Szilvi a tegnapi nap folyamán posztolt egy idézetet, hamarosan megjelenő dalából, melynek címe, Egyszer még.

"Egyszer még, aztán mégegyszer, vagy ezerszer tán, soha nem adom fel!"

2016.06.18. 12:05