Péter Szabó Szilvia
iTunes

 

 
MENÜ

FŐOLDAL | SZILVIA | NOX | KAPCSOLAT

 
MEGJELENÉSEK

FELLÉPÉS

2017.09.20. 20.00  Budapest, Hungexpo (ÉLŐ)
2017.09.23. 17.30  Cegléd (A)
2017.10.01. 19.00  Dunakeszi (ÉLŐ)
2017.10.02. 21.30  Marosvásárhely (ÉLŐ)
2017.10.07. 17.00  Szikszó (A)

TV: -

ÚJSÁG: -

RÁDIÓ: -

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FŐOLDAL

Blikk interjú

Újabb interjút olvashatunk Szilvivel. Az énekesnő ezúttal a Vasárnapi Blikknek nyilatkozik, többek között gyerekkoráról, a NOX-ról az Ausztráliában eltöltött időszakról, és terveiről.

Péter Szabó Szilvia külföldre menekült gyógyulni

A 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. De hogy mi köze ehhez Justin Timberlake-nek? Azt az énekesnő maga árulta el a Vasárnapi Blikknek.

- Gyerekként is ilyen jó kislány volt?
- Hát... (nevet) Mondjuk úgy, hogy eleven voltam. Mindig szerettem kint játszani a téren a többiekkel, kicsit fiús voltam. De az iskolában mindig egyedül ültem a padban, vagy elöl, vagy hátul, mert különben dumáltam volna másokkal, és ezt nem minden tanár viselte jól. Talán néha kicsit túl sok voltam, és ugyan sosem voltam balhés, egy-két intő azért került az ellenőrzőmbe.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.12. 00:17

Cikkek

A Nagy Duett győzelme után számos helyen olvashatunk Szilviről és Petiről is.


A páros szerdán a Blikk szerkesztőségben chatelt, a beszélgetést az előző posztban már olvashattátok. Szilviék az újságnak nyilatkoztak barátságukról, és a műsorra való felkészülésről.

Tovább a teljes cikkre ->


A tegnap megjelent hot! magazinban exkluzív interjút olvashatunk az énekesnővel. Szilvi beszél várandósságáról, az Ausztráliában és Angliában eltöltött időszakról, valamint Nagy Tamásról is szó esik a cikkben.

Tovább a teljes cikkre ->


A Story magazinban is szerepel Szilvi és Peti, ezúttal a páros gyerekkoráról olvashatunk.

Tovább a teljes cikkre ->


A mai Best magazin is ír Szilviről. Az énekesnő várandósságáról nyilatkozik. Szerinte egy nő boldogsága nem a szerelemtől függ. Szilvi elmondta, melyik a szerencseszáma és spirituális világnézete sok nehézségen segítette át.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.10. 14:12

Blikk Chat

Ma délelőtt A Nagy Duett döntősei a Blikk szerkesztőségben chateltek. Szilvi és Peti közel egy órán keresztül válaszoltak a hozzájuk érkezett kérdésekre. Megtudtuk azt is, hogy melyik volt a műsorban a kedvenc pillanatuk, érdemes elolvasni a teljes beszélgetést!
 

Blikk Chat

- Szilvi! Összeáll még valaha a NOX?
- Soha ne mondd, hogy soha, de egyelőre nem hiszem.

- Szilvi! Nagyon gratulálok ahhoz, hogy végre megtaláltad a boldogságod! Amikor elköltöztél Ausztráliába, sosem hittem, hogy látlak még a tévében! Gratula a picihez is. Tudod már, kislányt vagy kisfiút hordasz a szíved alatt?
- Köszönöm, aranyos vagy! :) Én biztos voltam benne, hogy haza fogok jönni. :) A picúr pedig még nagyon titkolózik.

- Szép napot! Én mindenkitől szeretnék kérdezni, mégpedig azt, hogy mi volt a legnehezebb dolog a duettben?
Szilvi: Vasárnapra ébren maradni, legalábbis nekem :)))).

Péter: A feszesség, hogy hétfőtől vasárnapig mindig volt valami tanulni- vagy intéznivaló.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.08. 23:22

A Nagy Duett győzelem

Vasárnap este véget ért A Nagy Duett című műsor negyedik szériája. Legnagyobb örömünkre a verseny végén Szilvi és Peti nevét mondták ki győztesnek. Gratulálunk Nekik, és a többi döntős párosnak is!
 

Tegnap reggel Szilvit és Petit a Mokkában, később a Fem3 Caféban láthattuk. Utóbbit nálunk is visszanézhetitek.


Szilvi tegnap a Blikknek is nyilatkozott győzelmükről.

Péter Szabó Szilviával beszélgettünk arról, milyen A Nagy Duett győztesének lenni

Boldogabb már nem is lehetne Péter Szabó Szilvia, az énekesnő ugyanis szakmailag és magánéletileg is révbe ért. Miközben nemrég kiderült, hogy babát vár, a karrierjének is hatalmas lökést adott A Nagy Duett versenye.

Szilvia ugyan három éve, több éves külföldi élet után, ismét Magyarországon koncertezik, ám a médiaszereplésekkel nem kényeztette el az élet. A TV2 showja azonban ezen a téren is visszatette őt a térképre, igaz, a rajongói a csendesebb időszak alatt sem pártoltak el tőle. Az énekesnő szerint talán ennek is köszönhető, hogy végül valóban ők nyerték A Nagy Duettet - na meg annak, hogy nem csak játszották, hogy jóban vannak, hanem valóban igazán jó barátok lettek Pachmann Péterrel. Szilvi azonban elárulta, így is volt a verseny alatt egy-két olyan hét, amikor majdnem feladta.

Tovább a teljes cikkre ->


Rengeteg fotó került fel a vasárnapi döntőről.
Forrás: anagyduett.hu

     

További fotók ->

2016.06.07. 12:29

Fem3 Café + Lilla Magazin

Szilvi és Peti tegnap reggel a Fem3 Café vendégei voltak. A páros A Nagy Duettről mesél.A tegnap megjelent Lilla Magazin címlapján Szilvi szerepel, valamint egy két oldalas interjút olvashatunk vele.

Péter Szabó Szilvia: Két szív dobog bennem

Ragyog a boldogságtól az egyébként is gyönyörű énekesnő, Péter Szabó Szilvia: első gyermekét várja. Várandóssága minden percét élvezi, és leírhatatlan érzésnek tartja, hogy akárhova megy, már sosincs egyedül. Mindeközben pedig Pachmann Péter "mestereként" látható a TV2-n, A Nagy Duettben.

Már most nyert A Nagy Duettel

- Amikor ez az interjú megjelenik, utolsó hetébe lép A nagy duett és talán éppen a fináléra készülhetnek Pachmann Péterrel. Milyen a közös munka?

- Péter aranyos, lelkiismeretes, nagyon szeretek vele dolgozni. Lelkizős alkat, ugyanolyan érzékeny, mint én. Rendszerint megijed a daloktól az elején, de ahogy haladunk a próbákkal, belátja, hogy nem is olyan „szörnyű” az adott szám... (Nevet.) Általában meg kell győzni arról, hogy nagyon jó és ügyes lesz vasárnap este - ezután megnyugszik és gyorsan belerázódik.

Tovább a teljes cikkre ->

2016.06.04. 11:48